1. Garancia időtartama: Minden termékünkre 14 napos garancia vonatkozik a vásárlástól számítva.

  2. Garanciális esetek: A garancia kizárólag a termék gyártási hibáira vonatkozik. A normál kopás és használatból adódó károk nem tartoznak bele.

  3. Hogyan érvényesíthető a garancia? Amennyiben termékünk hibásnak bizonyul, kérjük, küldjön egy e-mailt a következő címre: turavadasz@gmail.com, vagy a "Elérhetőség 24/7" fülnél és mellékelje a vásárlási igazolását.

  4. Jótállás: A jótállás keretében további 14 napig ingyenes javítást vagy cseregaranciát biztosítunk a gyártási hibákra.

  5. Kizárások: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a garancia nem vonatkozik olyan károkra, amelyek az előírt használaton kívüli vagy visszaélésszerű használatból erednek.

  6. Egyéb információk: További részletes információkat és útmutatásokat a garancia és jótállás feltételeiről küldünk Önnek e-mailben ha ön igényt tart rá.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Termékeinket magyarországon bárhová szállítjuk.Az alábbiakban további információkat talál a szállítási lehetőségekről:

STANDARD SZÁLLÍTÁS:

✔︎ 1-2 munkanapon belüli szállítás

✔︎ Tartalmazza a nyomon követési számot

Biztosítással (a futár által okozott sérülés vagy veszteség esetén)

✚ Tartalmazza az értékesítés utáni támogatást

Ahhoz, hogy ellenőrizze megrendelése állapotát, egyszerűen csak be kell írnia a nyomon követési számot az erre a célra szolgáló oldalon. Ha részletesebb információra van szüksége, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő e-mail címen:turavadasz@gmail.com