A "CSAJKA" szó egy Oroszországból eredő kifejezés, és az orosz katonaságban használt fémdényekre utal. A szó eredetileg egy olyan hajó típust jelentett, amelyet a Balti-tengeri flottában alkalmaztak.Később a szó jelentése kibővült, és átvitt értelemben alkalmazzák a katonai és túrázási környezetben használt fémétel-edényekre,és annak kiegészitőjére.

A csajka a katonaságban gyakran kétrészes kivitelű, szögletes vagy kerek fémedény, melynek alsó része mélyebb, míg a felső része laposabb,a benne található evőeszközők és gáztűzhely és egyéb kiegészitők segítenek az ételek elkészitésében és elfogyasztásában. A katonák ételt és italt készítenek benne, valamint alkalmazzák az ételek és italok újramelegítésére. A csajka robusztus kialakításának köszönhetően ellenálló a különböző környezeti kihívásoknak, és könnyen hordozható a katonák,kempingezők és túrázok számára.

Az eredeti orosz jelentés mellett, különböző országokban és kultúrákban,(köztük Erdélyben és Magyarországon is) a "csajka" megnevezést használhatják a hasonló típusú fémedényekre, melyeket katonai vagy túrázó,kempingező környezetben alkalmaznak az ételkészítés és étkezés során.

Ha bármilyen további kérdése van a csajkánkkal kapcsolatban, kérjük, tegye fel kérdését nekünk a turavadasz@gmail.com e-mail címen! 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Termékeinket magyarországon bárhová szállítjuk.Az alábbiakban további információkat talál a szállítási lehetőségekről:

STANDARD SZÁLLÍTÁS:

✔︎ 1-2 munkanapon belüli szállítás

✔︎ Tartalmazza a nyomon követési számot

Biztosítással (a futár által okozott sérülés vagy veszteség esetén)

✚ Tartalmazza az értékesítés utáni támogatást

Ahhoz, hogy ellenőrizze megrendelése állapotát, egyszerűen csak be kell írnia a nyomon követési számot az erre a célra szolgáló oldalon. Ha részletesebb információra van szüksége, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő e-mail címen:turavadasz@gmail.com